Palletopslagsystemen

Wanneer u de beschikking heeft over een magazijn, dan wilt u deze ruimte natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten. FGN Magazijnsystemen heeft hiervoor 2 kwaliteiten palletstelling van Europese topklasse in het assortiment. Deze palletstellingen bestaat uit staanderframes, die met elkaar verbonden zijn door horizontale liggers. Hierdoor is de stelling uitermate geschikt voor palletopslag op verticaal verstelbare laadniveaus.

Puur vakmanschap
De palletstellingen staan bekend om de unieke railprofilering. Mede door de hoge stabiliteitsfactor, voldoen deze palletstellingen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen van Europa.

Op maat gemaakt
Wanneer wij voor u een indeling maken voor uw magazijnruimte, vormen uw wensen ons vertekpunt. Wij letten onder andere op de verschillende laadeenheden, de orderpicking, de heftrucks, aanrijdbeveiligingen en gangpadaanduidingen. Indien u behoefte heeft aan grote laadvlakken, dan plaatsen wij houten – of metalen legborden in de palletstelling. Zo ontstaat er eenvoudig een robuuste grootvakstelling, waar u bijvoorbeeld uw dozen, kratten of kisten kunt opslaan.

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden van onze palletstellingen? Vul dan nu het contactformulier in.

 

Vraag geheel vrijblijvend informatie op of stel uw vraag
Naam (*)
Dit is een verplicht veld
E-mail (*)
Dit is een verplicht veld
Tel. nr
Invalid Input
Vraag/Opmerking (*)
Dit is een verplicht veld