Legbordstellingen

 Legbordstellingen
Heeft u te weinig magazijnruimte? Met behulp van onze legbordstellingen kunt u uw producten efficiënt opslaan. Daarnaast zijn legbordstellingen sterk, eenvoudig in gebruik en hebben ze een lange levensduur.

Het diverse draagvermogen
Wij maken gebruik van 2 merken legbordstellingen. Hierdoor zijn we erg flexibel en hebben we altijd de passende oplossing voor u. De systemen, die gemakkelijk en snel te plaatsen is, onderscheidt zich door speciaal geprofileerde staanders en gepatenteerde legborden. De metalen legborden zijn uit één stuk vervaardigd en kunnen worden voorzien van verstevigingsribben. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment het draagvermogen van uw legbordstellingen vergroten.

Conform alle opslageisen
De legbordstellingen systemen kunt u naar hartelust uitbreiden. Bijvoorbeeld met een overvloering, maar ook accessoires zoals opslagbakken, ladeblokken en deuren maken beide legbordsystemen helemaal compleet. Vanzelfsprekend voldoen de legbordstellingen aan alle opslageisen op het gebied van handmatig order verzamelen.

Graag extra informatie
Wilt u vrijblijvend advies over onze legbordstellingen aanvragen? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen u vervolgens zo spoedig mogelijk bellen.

 

Vraag geheel vrijblijvend informatie op of stel uw vraag
Naam (*)
Dit is een verplicht veld
E-mail (*)
Dit is een verplicht veld
Tel. nr
Invalid Input
Vraag/Opmerking (*)
Dit is een verplicht veld