×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Entresolvloer

Indien u meer gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een entresolvloer. Door een entresolvloer verdubbeld u het aantal beschikbare m2 zonder uitbreiding van uw pand. De entresolvloer kan worden gebruikt om extra werkplaatsen te creëren of kan dienen als extra opslagruimte. Alle producten die we leveren voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen die wij in Europa kennen.

Met een entresolvloer creeërt u een verdiepingsvloer waardoor bepaalde gedeelten van uw magazijn beter bereikbaar zijn. Door middel van een entresolvloer creëert men extra werkruimte waardoor stellingen minder hoog en dus ook minder gevaarlijk worden. Ideaal om de magazijninrichting optimaal te benutten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Entresolvloer

We werken met een vloersysteem welke bestaat uit kolommen, sigmaprofielen en houten – of metalen vloerelementen. Het gevolg hiervan is dat entresolvloeren eenvoudig en snel te plaatsen zijn. Een groot voordeel van de verdiepingsvloeren van FGN Magazijnsystemen ten opzichte van andere vloeren is het ontbreken van hinderlijke verticale schoringen. Leidingen, bedrading en sprinklerinstallaties kunnen weg gewerkt worden door middel van de sigmaprofielen. Indien gewenst is het ook mogelijk om het geheel met wand- en plafondsystemen af te werken.

Een entresolvloer verdient u al binnen twee jaar terug!

Snel & professioneel advies

Ons kantoor is gevestigd in het centraal gelegen Vuren. Door middel van geavanceerde apparatuur kunnen we uw offerte- en engineeringsaanvragen snel beantwoorden. Ook projectbegeleiding, planning, montage en voorraadbeheer wordt vanuit Vuren gecoördineerd.

In de loop der tijd kunnen uw wensen en behoeften veranderen. Bij FGN magazijnsystemen vormt dit geen enkel probleem. Voor het aanpassen, uitbreiden of verhuizen van uw entresolvloeren draaien wij onze hand niet om.

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf, magazijn of pand. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken. Ook kunt u via het contact formulier contact op nemen, dit kunt u doen door op onderstaande knop te klikken.

contact