×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Verdiepingsvloeren

Om efficienter gebruik te kunnen maken van uw magazijnruimte kunt u kiezen voor een verdiepingsvloer. Het gebruik van een verdiepingsvloer in het pand kent enkele voordelen. Door het plaatsen van een verdiepingsvloer creëert u extra ruimte. Deze ruimte kunt u gebruiken voor extra distributie, opslag of bijvoorbeeld extra kantoorruimte. Bovendien kan het gebruik van een verdiepingsvloer (entresolvloer) ook nog eens geluids- en brandwerend werken. Een kleine aanpassing in het pand kan dus heel effectief werken voor de ruimte en de veiligheid van u en uw werknemers.

FGN Magazijn systemen levert verdiepingsvloeren in verschillende soorten en maten. Al deze verdiepingsvloeren zijn ontwikkeld op alle eisen op het gebied van statische opslag. Door het gebruik van deze vloeren haalt u het optimale uit uw ruimte en creëert u extra ruimte. U kunt zelf bepalen hoeveel ruimte, en op welke manier u dit wilt.

Verdiepingsvloeren van FGN Magazijnsystemen

Het assortiment van FGN magazijnsystemen bevat ook verdiepingsvloeren. De verdiepingsvloer van FGN is een verdiepingsvloer met diverse plooien. De afstand tussen twee aangrenzende kolommen kan een maximum van 8 meter bereiken. De verdiepingsvloer van FGN heeft belangrijke innovatieve functies en is gepatenteerd . Dit wordt in hoofdzaak opgebouwd uit zuilen, kapitelen en balken. De balken zijn gemaakt van gecertificeerde kwaliteit staal, in verschillende diktes. Deze worden enkel of dubbel geïnstalleerd, dit ligt aan de capaciteit. De balken worden ontvangen met gaten over de gehele lengte. Dit is voor het doorlaten van buizen, kabels en technische elementen om de installatie van aangesloten systemen te eenvoudigen. Alle elementen die deel uitmaken van de verdiepingsvloer bieden hoge belastbaarheid capaciteiten in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften.

1

Verdiepingsvloeren op maat gemaakt

Een verdiepingsvloer kan door FGN Magazijnsystemen precies gemaakt worden zodat de ruimte optimaal wordt benut. De verdiepingsvloer kan zo worden ontwikkeld dat deze geschikt is voor de indeling van uw pand. Hierbij zal door FGN Magazijnsystemen altijd rekening gehouden worden met uw wensen en behoeften.

 

Contact met FGN Magazijnsystemen

Wij helpen u graag verder met de keuze van een verdiepingsvloer. Neem gerust contact met ons op als u vrijblijvende informatie of advies wilt. Dit kan telefonisch op het nummer 0183-745050 of via het contactformulier. We kunnen u ook uitgebreid adviseren voor optimale magazijninrichting en het gebruik van magazijnstellingen, legbordstellingen en palletstellingen.

contact