×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Entresolvloer

Wilt u de ruimte in uw magazijn nuttig besteden? Dan is een entresolvloer wellicht iets voor u. Entresolvloeren zijn niet alleen eenvoudig en snel te monteren, ze bieden ook diverse voordelen. Zo zijn ze demontabel, verplaatsbaar en hebben ze een draagvermogen tot wel 2000 kilogram. Daarnaast zijn de vloeren ideaal voor het bereiken van hoger gelegen ruimtes. Kenmerkend voor de entresolvloeren van FGN magazijnsystemen zijn de moment vaste kolommen, hierrdoor heeft u geen last van hinderlijke schoorverbanden en wordt uw ruimte optimaal benut.

De vele mogelijkheden
Bij FGN Magazijnsystemen luisteren we goed naar de wensen van onze klanten. Iedere situatie is nu eenmaal anders en u bepaald hoe wij de vloer plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld vrijstaand of in combinatie met een magazijnstelling. Daarnaast heeft u keuzemogelijkheden in de vloerplaten voor de entresol. Zo zijn er verschillende materialen leverbaar, zoals hout, kunststof of staal. Ook kan uw entresolvloer naar wens van accessoires (zoals balustrades, palletopzetplaatsen en trappen) worden voorzien. Door een goede magazijninrichting kan enorm veel worden bespaard. Op zowel de kosten als op oneffecient werken.

Direct leverbaar
Wij hebben entresolvloeren op voorraad. Hierdoor zijn ze veelal direct leverbaar. Naast het leveren van de vloeren, kunnen wij ook de montage van uw entresolvloer verzorgen. Dit kan zowel bij nieuwe- als gebruikte vloeren.

Wilt u meer informatie over onze entresolvloeren? Neemt u gerust contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 0183 - 74 50 50

 

contact