×

Waarschuwing

The form #5 does not exist or it is not published.

Inrijstellingen

Wanneer u op zoek bent naar extra ruimte in uw magazijn, dan zijn inrijdstellingen zeker het overwegen waard. Onze inrijdstellingen bieden u het hoogste volume qua opslag. De componenten van de inrijdstelling zijn grotendeels gelijk aan de materialen van onze palletstelling, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit. Ook kunt er ook voor kiezen om de inrijdstellingen te benutten als doorrijdstellingen.

De voor- en nadelen
Het grote voordeel van inrijdstellingen is de ruimtebesparing. Ten opzichte van conventionele palletstellingen kunt u een ruimte besparen tot wel 80%. Dit komt voornamelijk doordat er veel minder gangpadruimte nodig is. De inrijdstellingen komen het beste tot hun recht wanneer zij worden toegepast bij gelijksoortige opslag van goederen. De pallets kunnen eenvoudig geplaatst en weggenomen worden volgens het last in - first out principe (LIFO), waarbij de pallet die er als laatste is neergezet, er weer als eerste uitgenomen wordt

Meer informatie
Wilt u weten of de inrijdstellingen voor u de juiste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt uw gegevens achterlaten op het contactformulier, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk om het één en ander uit te leggen.

 

contact